Παραγωγική Διαδικασία
Τα αυγά του κέφαλου, μέσα στον φυσικό σάκο τους, επιλέγονται προσεκτικά και αλατίζονται ελαφρά με φρέσκο φυσικό θαλασσινό αλάτι Αιτωλικού, ένα στάδιο της διαδικασίας που προσθέτει στην τελική γεύση. Μετά, οι σάκοι με τα αυγά τρίβονται ελαφρά ώστε να περιορισθεί η παρουσία του αέρα. Το στάδιο αυτό της διαδικασίας κρατά αρκετές εβδομάδες και απαιτεί εγκαταστάσεις με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία.
Μετά από αυτό το στάδιο, μέρος του αυγοτάραχου καπνίζεται με φυσικό καπνό, με έναν συγκεκριμένο συνδυασμό διαφορετικών ξύλων. Τέλος, προκειμένου να διατηρηθεί η φυσική υγρασία του προϊόντος και να προστατευθεί από τις εξωτερικές συνθήκες, κάθε διπλός σάκος αυγοτάραχου, απλού ή καπνιστού, εμβαπτίζεται σε λιωμένο 100% φυσικό κερί μέλισσας.
Η ποιότητα του προϊόντος ελέγχεται σχολαστικά σε κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής από έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό. Το τελικό προϊόν, που θα φθάσει στα χέρια του καταναλωτή, συσκευάζεται σε συγκεκριμένες συνθήκες με εκλεκτό υλικό