Συνταγές
Μια έκπληξη στην καθημερινή μας διατροφή αλλά και στις ιδιαίτερες στιγμές για γαστρονομική απόλαυση.
Όπως τα περισσότερα εκλεκτά εδέσματα, όσο πιο απλά σερβίρεται, τόσο πιο καλά.
Βάζετε μια λεπτή φέτα αυγοτάραχο πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί με λίγες σταγόνες λεμόνι, ελαιόλαδο και πιπέρι. Το αυγοτάραχο δεν χρειάζεται μαγείρεμα. Σερβίρεται συνήθως ως ορεκτικό και συνοδεύεται με λευκό ξηρό κρασί, σαμπάνια, τσίπουρο ή ουίσκι. Πριν κόψετε το αυγοτάραχο σε κερί , το αφήνετε σε θερμοκρασία δωματίου μισή ώρα περίπου για να αφαιρεθεί ευκολότερα το κερί. Για περισσότερες συνταγές δείτε τις προτάσεις μας …
Επιλέξτε υποκατηγορία: Συνταγές από την Ντίνα Νικολάου | Συνταγές Stefos | Μυστικά απόλαυσης